Zaterdag 20 september

Op zaterdag 20 september wordt al weer maal de derde Denksportdag Rotterdam Noord georganiseerd. Voor jong en oud, voor gezelschapsspelers en clubspelers. Voor iedereen die eens kennis wil maken met de mooie wereld van de denksporten.

Er is heel veel te beleven: Dammen, schaken, raindropchess, kaarten, mahjong, tric-trac, domino, Khet (een strategisch laserspel) en nog vele andere gezelschap-sporten kunnen op deze dag gespeeld worden. En het is niet alleen kennis maken, maar het is ook mogelijk om de krachten te meten tegen de echte toppers.

Een potje schaken tegen Nederlands Kampioene Anne Haast? Altijd al willen dammen tegen oud-wereldkampioen Ton Sijbrands? Een spelletje raindrop chess proberen tegen Nederlands Kampioen Melchior Hillenkamp? Of bridgeles krijgen van oud-wereldkampioen Berry Westra? Het kan op zaterdag 20 september op de denksportdag!

Erasmus draagt ook een steentje bij aan deze dag en staat met een eigen stand op de Denksportdag. Kom dus allen langs! De Denksportdag Rotterdam Noord begint om 12 uur en gaat door tot 17 uur en wordt gehouden op Humanitas Bergweg, Bergwegplantsoen 10 te Rotterdam. Meer informatie is te vinden op de website van de Denksportdag Rotterdam Noord.