Weer leuke nieuwe inzendingen voor de sms-prijs

De vierde en de vijfde ronde gaven weer twee nieuwe inzendingen voor de sms-prijs!

Uit de vierde ronde de fraaie overwinning van Emil Verhoef op Gerard Kastelein die met een hele mooie opstoot dwars door het centrum een stuk wint en het daarna mooi uit maakt. En uit de vijfde ronde de knappe manoevreeroverwinning van Stephen Pinedo tegen de sterke Kees van Toor. Beide het naspelen waard!

Heb je zelf een nog mooiere partij gespeeld? Doe dan mee en stuur hem in! Kijk bij de Meer Lezen voor de spelregels! Meedoen is nog mogelijk tot en met de zesde ronde!

Spindler Makelaars Watertorentoernooi 2015: ronde 4 en 5

De spelregels voor de SMS-prijs zijn als volgt:

  • Het is mogelijk om partijen gespeeld in de rondes 1 tot en met 6 van het Spindler Makelaars Watertorentoernooi 2015 in te sturen.
  • Uit iedere ronde wordt één partij geselecteerd, die doorgaat naar de zogenaamde finale door de jury. Dit leidt tot zes finalisten. Direct na ronde 7 (einde van het toernooi) bij de prijsuitreiking wordt ook de winnaar van de SMS-prijs bekend gemaakt.
  • In de jury zitten de volgende personen: Arie de Jong, Jaap van Meerkerk en Frank van Zutphen. Juryleden zijn uitgesloten van deelname.
  • Meedoen? Stuur je partij dan in pgn.formaat (bij voorkeur met commentaar) naar de webmaster (e-mail: webmaster@sv-erasmus.nl) met een kort begeleid schrijven. Meer informatie hoe een partij in pgn in te voeren is te vinden op de pagina met de Handleiding voor het aanleveren van partijen.
  • Alle ingezonden partijen worden ook op de website van SV Erasmus geplaatst.
  • De winnaar van de SMS-prijs ontvangt naast de eer ook een geldprijs van € 50.