Schaakvereniging Erasmus is een bloeiende vereniging in Hillegersberg-Schiebroek en heeft ongeveer 70 leden. Sinds september 2017 is weer gestart met een nieuwe jeugdafdeling.

Vind jij het leuk om te schaken? En wil je graag beter leren schaken? En ben je ouder dan 6 jaar en jonger dan 18 jaar? Kom dan langs bij schaakvereniging Erasmus!

UPDATE: Ledenstop bij de jeugd

Onze jeugdafdeling is het afgelopen jaar heel sterk gegroeid naar iets meer dan 30 leden en daarom is het op dit moment niet mogelijk voor nieuwe jeugdspelers om lid te worden bij schaakvereniging Erasmus.

Het is wel mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. En wij kunnen je ook informeren over andere schaakverenigingen in de buurt. Neem hiervoor contact op met onze jeugdleider Peter Ruimschoot (jeugdleider@sv-erasmus.nl).

Kijk hier voor alle relevante informatie over het jeugdschaak bij SV Erasmus.

Of kijk hier voor het laatste jeugdnieuws om een indruk te krijgen van jeugdschaak bij Erasmus.

Schaaktoernooien jeugd

Er zijn in Rotterdam en omgeving altijd veel toernooien voor jeugdschakers. Op de website van de Rotterdamse Schaakbond is een toernooikalender met alle jeugdtoernooien in de regio te vinden.