Siban, Verhoeven en De Hoog doen goede zaken

In de achtste ronde van de finale stond een aantal interessante partijen op het programma. Zo speelden in finalegroep A de koplopers Siban en Wilhelm tegen elkaar.  In de B-groep ook drie partijen en in de C-groep volle bak met zeven partijen.

In de A-groep wist Michael Siban van Paul Wilhelm te winnen en hij neemt daarmee een voorschot op de titel. Hij heeft met nog één ronde te gaan een half verliespunt minder dan Wilhelm. In de laatste ronde over twee weken mag Smit trachten om Siban tegen te houden. Flanders wist Van ‘t Hoenderdaal te verslaan. Kijk hier voor de uitslagen en de stand in finalegroep A.

In de B-groep blijft Verhoeven het goed doen, ditmaal was hij te sterk voor Mihailescu. Een half puntje in de laatste twee ronden is voor hem voldoende om groep B op zijn naam te schrijven. Helstone speelde remise tegen Hoek van Dijke en is de enige die Verhoeven nog van het kampioenschap af kan houden. Tot slot wist De Knegt van Pijpers te winnen. De uitslagen en de stand in finalegroep B zijn hier te vinden.

In de C-groep wist Koos de Hoog verder uit te lopen door een overwinning op Van As. Zijn naaste concurrent Verhoef wist niet verder te komen dan een remise tegen Tchavelachvili. Simons wist zich ook weer terug naar een gedeelde tweede plaats te knokken door een overwinning op Ansem. Kijk hier voor de uitslagen en de stand in finalegroep C.