René Weerts doet verslag (met partij!)

Het pinksterweekend was ik even afgedaald naar het zonnige zuiden voor een weekendtoernooi in Maastricht, het zesde ENCI Limburg Open. Het is een vierdaagstoernooi. Vrijdagavond één partij en de erop volgende dagen twee partijen tot en met pinkstermaandag.

Het is een groot toernooi met 315 deelnemers. Ik zat zelf in de C-groep met 96 deelnemers. Mijn uiteindelijke resultaat was 4 uit 7. Ik mag niet geheel ontevreden zijn, maar hier en daar had ik wel wat beter kunnen afwikkelen. De partijen zijn bijgevoegd en na te spelen onder de Meer Lezen knop.

Heeft u zelf ook een interessante partij gespeeld? Stuur deze dan in pgn-formaat naar de webmaster (e-mail:webmaster@sv-erasmus.nl) met een kort verslag. Dan plaatsen wij deze ook op de website! Kijk hier voor een korte handleiding voor het aanleveren van partijen.

Melvin Holwijn speelde ook mee in de B-groep en er waren ook veel deelnemers uit Woerden. Het weer was fantastisch, maar af en toe was het ook benauwd in Sporthal De Geusselt.

Voor mij is dit toernooi altijd weer leuk om met oude bekenden bij te praten, voordat ik in Den Haag ging werken woonde ik 12 jaar in Maastricht.

Thomas Henrichs en Grzegorz Gajewski waren de uiteindelijke winnaars van het toernooi. Hier is de website van het ENCI Limburg Open 2012 te vinden.

René Weerts