Voor Mihailescu (tweede) en Pijpers (derde)

In de interne competitie stond er nog één partij open. En niet de minste. De finale van de B-groep tussen Henry Pijpers en Jan Hoek van Dijke.

De winnaar van deze confrontatie zou ook meteen de winnaar worden van de B-groep. Daarbij zou een remise voldoende zijn voor Hoek van Dijke.

B-groep

Hoek van Dijke kwam met zwart goed uit de opening en veroverde al snel een pionnetje. Tegelijk bleef hij ook het initiatief houden en druk op de witte stelling. Pijpers kwam daar niet meer onderuit en hierdoor kon Hoek van Dijke het punt bijschrijven.

Hoek van Dijke is hierdoor met 6 uit 7 de overtuigende winnaar geworden van de B-groep, op 1½ punt gevolgd door Mihailescu en op 2 punten door Pijpers en De Jong. Door een beter resultaat in de voorronde legt Pijpers beslag op de derde plaats.

Kijk hier voor de eindstand en alle uitslagen van de B-groep.

A-groep

In de A-groep stonden er geen partijen op het programma, maar is in onderling overleg tussen de spelers besloten om hun partijen remise te verklaren. Hierdoor is het volledige podium in de A-groep ook bekend. De clubkampioen Flanders was al bekend, daarachter is Van Zutphen op de tweede plaats en Verhoeven op de derde plaats geëindigd.

De eindstand en de uitslagen van de A-groep zijn hier terug te vinden.

C-groep

In de C-groep was alles al bekend, voor de volledigheid zijn de stand en de uitslagen van de C-groep hier te bekijken.