Maandag 16 juni start rapidkampioenschap

Het Watertorentoernooi is weliswaar al weer afgelopen, maar dat betekent niet dat het schaakseizoen bij Erasmus ook al ten einde is. Integendeel!

Maandag 9 juni wordt niet gespeeld vanwege Pinksteren. Maar als toetje van het seizoen is er nog wel het rapidkampioenschap! Het rapidkampioenschap wordt gespeeld op maandag 16 juni en dinsdag 24 juni (eenmalig op de dinsdag in verband met het WK-voetbal). Per avond speel je vier partijen met 20 minuten bedenktijd per persoon. Kun je op een van beide avonden niet: dan levert de andere avond je vier halfjes op en ben/blijf je in de race voor een goede klassering.

Als je op zo’n avond speelt, is het belangrijk er uiterlijk om 19.45 uur te zijn. We willen om 20.00 uur beginnen en Jaap van Meerkerk heeft wat tijd nodig heeft om de indeling te maken. Vandaar. Mocht je er pas later kunnen zijn, laat het dan even aan Jaap weten (06 – 24213858). Dan houdt hij daar met de indeling rekening mee.

En vanaf 7 juli start na het succes van vorig jaar het zomerschaak weer. Meer informatie hierover volgt binnenkort op de website. Ideeën over te behandelen thema’s of onderwerpen zijn meer dan welkom!