Competitiereglement 2014-2015 online

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 september is onder meer het reglement voor de interne competitie besproken en goedgekeurd. Het reglement voor de interne competitie is nu hier te downloaden. Vanaf maandag 8 september start de interne competitie weer.

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd in het reglement ten opzichte van het voorgaande jaar. De voorronde bestaat dit seizoen uit 17 ronden in plaats van uit 18 ronden. Hieronder nog wel de belangrijkste punten uit het competitiereglement.

 • Om 19.45 uur wordt de indeling voor de nieuwe ronde bekend gemaakt, zodat de partijen ook echt om 20.00 uur kunnen beginnen
 • Om 20.00 uur gaan de klokken aan. Besluit een speler te wachten op zijn tegenstander, dan wordt van beiden een evenredig deel van de tijd afgetrokken. Dit om ervoor te zorgen dat alle partijen om 23.30 uur ook echt zijn afgelopen.
 • De resultaten van de voorronde in de interne competitie tellen niet mee voor de KNSB rating. De resultaten van de finalegroepen wel.

De regels voor het afmelden zijn als volgt. Hieronder de mogelijkheden:

Regels voor het afmelden:

Je moet ervoor zorgen dat de wedstrijdleider intern (Jaap van Meerkerk) op tijd op de hoogte is door:

 • Afmelding op de vereniging, een of meer weken van tevoren. Uw afwezigheid wordt door de wedstrijdleider intern direct genoteerd in zijn map. Dit is de meest efficiënte manier van afmelden
  • 06 – 24 21 38 58 (mobiel, Jaap overal bereikbaar)Telefonisch uiterlijk tot 19.30 uur op de speelavond:
  • tot 18.00 uur: 010 – 421 37 46 (vast toestel, Jaap thuis bereikbaar)
  • (In noodgevallen, als de telefoon niet wordt opgenomen, belt u onze secretaris, Leo Verhoeven: 010 – 461 39 17 of 06 – 17 88 32 26. Zo nodig een mededeling inspreken.)
 • Een mail sturen tot uiterlijk zondagavond 22.00 uur: competitieleider@sv-erasmus.nl (met een cc naar secretaris@sv-erasmus.nl). Deze manier heeft niet de voorkeur: de mail moet namelijk worden bevestigd, anders is de melding niet geregistreerd en dus ongeldig.