Veel strijd in de tweede ronde

Maandag 15 september werd op Laurens Borgsate al weer de tweede ronde van de interne competitie gespeeld. In totaal stondern er 15 partijen op het programma. En geen tijd voor vredelievende puntendelingen in de tweede ronde. 

Van alle partijen eindigde er maar 1 partij in een remise. Dat was trouwens wel een hele knappe prestatie van Coen van Vlijmen, Van Vlijmen wist de dadendrang van Harry Nefkens in toom te houden.

Alle overige partijen eindigde in een overwinning. Dat levert het beeld op dat er na twee ronden nog vier spelers zijn met een 100% score. Marvin Dekker moest een dynamische aanval door het centrum en over de h-lijn van Pim Kleinjan verdedigen, maar deed dat met verve. Kleinjan kwam er niet doorheen en daarmee behaalde Dekker zijn tweede overwinning.

Ruud Dröge speelde een goede partij tegen Paul Wilhelm waarin een stukwinst de doorslag gaf. Marcel Tillemans was te sterk voor Lucian Mihailescu en de laatste koploper na twee ronden is Jaap van Meerkerk, die te sterk was voor Frits van Steenbergen.

Kijk hier voor de actuele stand en voor alle uitslagen uit de tweede ronde.