Bestuur Erasmus blij met samenwerking

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Spindler Makelaars dit jaar de hoofdsponsor is van het Watertorentoernooi dat vanaf maandag 30 maart van start gaat. Spindler Makelaars is bereid gevonden om haar naam te verbinden aan ons toernooi, dat daarmee ook een nieuwe naam heeft gekregen “Spindler Makelaars Watertorentoernooi“.

Spindler Makelaars is NVM makelaar en al bijna 30 jaar actief in Hillegersberg-Schiebroek. Kernwaarden van de organisatie zijn: Persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakmanschap, plaatselijke marktkennis, centrale vestiging, open en klantgerichte werkwijze en duidelijkheid in de kosten. Zij doen bemiddeling bij de aankoop van onroerend goed, bemiddeling bij de verkoop van onroerend goed en taxaties van alle soorten onroerend goed. Neem eens een kijkje op de website van Spindler Makelaars of loop langs bij hun kantoor op het Rododendronplein 6a in Hillegersberg-Schiebroek.

Veel dank ook voor de inspanningen van onze nieuwe sponsorcommissie (Bernhard Ruimschoot, Ruurd Ouwehand en Jaap van Meerkerk) en de waardevolle adviezen van Aad Jan Roos (over PR & communicatie), die daarmee aan de basis hebben gestaan voor deze mooie nieuwe samenwerking tussen Spindler Makelaars en schaakvereniging Erasmus.