Stuur je partij in voor de SMS-prijs en win € 50

Dit jaar hebben we leuk extraatje bij het Spindler Makelaars Watertorentoernooi! En dat is de Spindler Makelaars Spektakelprijs (of SMS-prijs).

Heb jij een mooie partij gespeeld tijdens het Spindler Makelaars Watertorentoernooi 2015? Net als bijvoorbeeld Khismatullin op de laatste editie van het Europees Kampioenschap (zie diagram links)?

Met een krachtige aanval, een fraaie wending of met een subtiele stille zet? Stuur deze dan in en doe mee! Hoe? Lees verder onder de Meer Lezen knop!

Wil je nog meedoen met het Spindler Makelaars Watertorentoernooi? Dat kan! Je krijgt dan in de eerste ronde een bye. Schrijf je dan meteen in via het inschrijfformulier op de website.

De spelregels voor de SMS-prijs zijn als volgt:

  • Het is mogelijk om partijen gespeeld in de rondes 1 tot en met 6 van het Spindler Makelaars Watertorentoernooi 2015 in te sturen.
  • Uit iedere ronde wordt één partij geselecteerd, die doorgaat naar de zogenaamde finale door de jury. Dit leidt tot zes finalisten. Direct na ronde 7 (einde van het toernooi) bij de prijsuitreiking wordt ook de winnaar van de SMS-prijs bekend gemaakt.
  • In de jury zitten de volgende personen: Arie de Jong, Jaap van Meerkerk en Frank van Zutphen. Juryleden zijn uitgesloten van deelname.
  • Meedoen? Stuur je partij dan in pgn.formaat (bij voorkeur met commentaar) naar de webmaster (e-mail: webmaster@sv-erasmus.nl) met een kort begeleid schrijven. Meer informatie hoe een partij in pgn in te voeren is te vinden op de pagina met de Handleiding voor het aanleveren van partijen.
  • Alle ingezonden partijen worden ook op de website van SV Erasmus geplaatst.
  • De winnaar van de SMS-prijs ontvangt naast de eer ook een geldprijs van € 50.

Ter inspiratie is hieronder de partij tussen Khismatullin en Eljanov na te spelen waar wit in de diagramstelling één van de meest verbluffende en briljante zetten ooit speelt. Wij hopen vele mooie inzendingen te mogen verwelkomen!

Denis Khismatullin – Pavel Eljanov