Zomerschaak, ALV en start competitie

Aanstaande maandag 24 augustus is er weer zomerschaak. De avond wordt voorbereid door Frank van Zutphen. Nog een eindspelthema. Deze keer geen strijd tussen torens maar tussen lichte stukken. We beginnen zoals gebruikelijk om ongeveer 20.00 uur.

De algemene ledenvergadering voor het nieuwe seizoen wordt een week later gehouden, dus op maandag 31 augustus. Ik hoop de agenda morgen te versturen. Geen spannende mededeling dus, maar vanwege de chronologische volgorde toch maar gedaan.

De start van de interne competitie is weer een week later, op maandag 7 september. Wat dat betreft een vraag omdat Jaap van Meerkerk vorig jaar problemen had met de indeling op de eerste avond. Sommigen kwamen voor hem onverwacht niet, zodat de indeling een paar keer moest worden gewijzigd. Dat is niet plezierig. Daarom het verzoek om Jaap (als dat nog nodig is) te laten weten of u op 7 september van de partij bent. Het emailadres van Jaap – competitieleider@sv-erasmus.nl – staat op de cc-balk. Zijn telefoonnummers zijn: 06 – 24 21 38 58 en 010 – 421 37 46. Dank alvast.

Leo Verhoeven