Weer vier (!) nieuwe gezichten bij tweede ronde interne

De kop is er nu echt af! Maandag 12 september stond al weer de tweede ronde van de interne competitie op het programma bij SV Erasmus. In deze ronde namen 40 spelers het in 20 partijen tegen elkaar op.

En ook deze ronde mochten we weer vier nieuwe gezichten verwelkomen: Leo de Jager, André Boon, René Geuskens en Anton van Bokhoven. Van harte welkom, heren!

En de nieuwkomers deden het uitstekend! De Jager won al vrij snel van Davin Mostert (in een miniatuurtje). De andere nieuwkomers Boon en Geuskens werden toevallig tegen elkaar ingedeeld. En ondanks de goede vorm van Boon (winnaar van de B-groep van het Open Schaakkampioenschap van Gouda met een TPR van 2117! Een hele knappe prestatie!) wist Geuskens hem in de tweede ronde van de interne competitie toch knap op remise te houden!

En ook de vierde nieuwkomer, Anton van Bokhoven, gaf meteen zijn visitekaartje af bij Erasmus! Hij wist oud-kampioen van Erasmus Cander Flanders heel knap op remise te houden in een puike partij! Grootste verrassing van de avond was echter de overwinning van Jan Bruinsma op Victor Hooftman. Ook een prachtige prestatie!

Alle uitslagen en de stand na de tweede ronde zijn te vinden op de uitslagenpagina van de voorronde van de interne competitie.