Op maandag 2 januari 2017

Aan alle oud-leden van SV Erasmus, SV Hillegersberg, Schiebroek Westen Regina en NRSG Wilhelm Steinitz

In september 2005 zijn de schaakverenigingen Hillegersberg, Schiebroek Westen Regina en NRSG Wilhelm Steinitz gefuseerd tot schaakvereniging Erasmus. SV Erasmus speelt iedere maandagavond in Laurens Borgsate, Meidoornsingel 181 te Rotterdam-Schiebroek. De vereniging telt 68 leden, heeft een bloeiende interne competitie en speelt met 6 teams in de RSB.

Op maandag 2 januari 2017 organiseren wij een weerzien met oud-leden van SV Erasmus en de verenigingen die in SV Erasmus opgingen. Dit combineren wij met de Nieuwjaarsreceptie die wij voor onze leden organiseren. Een ideale gelegenheid om oude schaakvrienden te ontmoeten en hier een vrijblijvend een partijtje mee te spelen.

Het programma voor 2 januari a.s. ziet er als volgt uit:

19.30 – 20.00 uur: inloop en ontvangst

20.00 uur: start Nieuwjaarsbijeenkomst en reünie van oud-leden (met gratis koffie / thee met een versnapering tot 20.45 uur)

20.15 uur: toast op het nieuwe jaar en het weerzien met oud-leden (onder genot van gratis glaasje Prosecco of vruchtensap)

20.00 – 20.45 uur: gelegenheid tot socializen

20.45 uur: demonstratiepartij, daarna rapid, snelschaken of gewoon ongedwongen schaken een partijtje spelen (onder het genot van borrelhapjes)

NB: Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert SV Erasmus haar jaarlijkse rapidtoernooi. Oud-leden die op 2 januari a.s. komen en op 18 februari hieraan willen deelnemen, zijn vrijgesteld van het inschrijfgeld (€ 7,00) hiervoor.

Wij stellen het op prijs om jullie op 2 januari a.s. te mogen begroeten. In verband met de organisatie stellen wij het op prijs als u ons per e-mail te bericht of u van plan bent om te komen. Dit kan op e-mail penningmeester@sv-erasmus.nl

Namens het bestuur van SV Erasmus en de reünie-commissie:

Ruurd Ouwehand (Erasmus, Hillegersberg)

Bram de Knegt (Schiebroek Westen Regina)

Ron van Ansem (NRSG Wilhelm Steinitz)