www.sv-erasmus.nl in een modern jasje

Het afscheid was een paar dagen geleden al aangekondigd. En nu is het dan zover.

De website van Erasmus is in een nieuw en modern jasje gestoken. Met behoud van al het goede, maar ook voorzien van alle moderne snufjes. Om er zo voor te zorgen dat het bezoeken van onze website iedere keer weer een fijne ervaring oplevert voor onze bezoekers.

De website is nu zowel goed te lezen op de PC, tablet en telefoon (responsive zoals dat zo mooi heet). Tevens zijn de zoekmogelijkheden verder vergroot, waardoor je nog sneller en beter kan vinden wat je zoekt. En is het nu ook mogelijk om je in te schrijven op een nieuwsbrief zodat je meteen een mailtje krijgt als er een nieuwe berichten op de website worden geplaatst. En natuurlijk is de jeugdafdeling ook op de website toegevoegd. Maar er is nog zo veel meer nieuws!

Het zal in het begin wellicht even wennen zijn, maar ga lekker grasduinen om de nieuwe website te ontdekken!

Deze nieuwe website is samen met Vincent Smol en Wim Posthumus gebouwd. Een resultaat om trots op te zijn!

Naast een nieuwe website zijn er ook nieuwe webmasters. In de webmaster commissie zitten ondergetekende, Vincent Smol, Wim Posthumus en Wim Verkerk.

Zo’n mooie commissie is echter geen reden om maar achter over te leunen! Blijf namelijk vooral leuke verslagen, leuke verhalen, columns en partijen insturen. Juist dat soort zaken maken deze website interessant om te lezen!

Mogelijk zitten er af en toe nog dode links in of knoppen die niet werken. Geef dat dan door aan webmaster@sv-erasmus.nl. Dan passen we deze zo snel mogelijk aan.

Veel leesplezier!

Frank van Zutphen