Veel dank voor alle bijdragen!

Het mooiste feest is toch een feest dat je samen viert! En wat is het dan mooi om te zien, hoeveel andere organisaties belangeloos een bijdrage willen leveren aan het schaakfeest op maandag 2 oktober bij schaakvereniging Erasmus!

468Chess komt langs met allerlei leuke schaakspelletjes voor kinderen en Croissanterie De Snor en Snackbar & IJssalon Empire Frosting zorgen voor heerlijke versnaperingen voor de inwendige mens! Alles om er een mooi schaakfeest voor de basisschoolkinderen van te kunnen maken!

Geen enkele reden dus om niet langs te komen op maandag 2 oktober!

468Chess

468Chess staat voor ontwikkelen, voor verder komen, een route vinden die je helpt een vraagstelling op te lossen. 468 staat ook voor variatie, het ontdekken van meerdere mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

Naast de schaakspel innovaties (o.a. Raindropchess en Square4Chess) vind je op deze website ook de onderwijsinnovaties voor rekenen en taal (468Educatie) en persoonlijke ontwikkelingsbegeleiding en training (468Coaching).

Croissanterie De Snor

Een begrip in Rotterdam e.o.

Midden in Hillegersberg (Bergpolderplein 10) vindt u Croissanterie de Snor. Hier kunt uw zowel binnen als buiten genieten van een heerlijk belegd broodje of croissant, een lunch of gewoon een kopje koffie.

Wij verzorgen en bezorgen uw lunch, catering, buffetten, lunchpakketten, gratis! Ook op zaterdag. Levering op zondag in overleg. Informeer naar de mogelijkheden

Snackbar & IJssalon Empire Frostings

Snackbar & IJssalon Empire Frostings is te vinden op het Bergpolderplein 9 in Hillegersberg.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 010-2182906.