23 keer ingeschreven op schaakactiviteiten

De laatste dag van het jaar is altijd een mooi moment om terug te blikken. Dit jaar deed Erasmus voor de eerste keer mee aan de AH Sportactie.

De animo voor de activiteiten van Erasmus was groot en ook de tevredenheid van de deelnemers was hoog (5 sterren voor Erasmus!)

Erasmus deed dit jaar voor het eerst mee aan de AH Sportactie met schaaklessen voor de jeugd en introductielessen voor volwassenen in de periode van september tot en met november.

Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden willen de komende vier jaar heel Nederland in beweging brengen. Daarom is op 4 september de AH Sportactie gestart. Tijdens de AH Sportactie spaarde je 3 weken lang voor AH Sportzegels. Elke volle spaarkaart was goed voor 5 keer gratis sporten bij jou in de buurt.

Nieuwe leden dankzij AH Sportactie

Er werd in totaal 16 keer ingeschreven voor de schaaklessen van Erasmus voor de jeugd, wat mooi samenviel met de start van onze jeugdafdeling. Verschillende van de deelnemers aan de schaaklessen zijn inmiddels ook al lid geworden van Erasmus!

En ook volwassenen wisten Erasmus goed te vinden. In totaal is er 7 keer ingeschreven voor de introductielessen voor volwassenen. In januari wordt er nog een extra introductieles voor volwassenen georganiseerd, hou daarvoor de website in de gaten!

5 sterren voor Erasmus

Ook leuk om te zien waren de reviews van de deelnemers. 80% van de mensen die een review achterliet raden Erasmus aan! Een hele mooie score! Kijk hier om alle reviews op de pagina van Erasmus op sport.nl nog eens rustig na te lezen.

Een resultaat om trots op te zijn!

Frank van Zutphen