Start vanaf maandag 16 april (met deelnemerslijst)

Beste schaakvrienden, clubschakers, huisschakers en belangstellenden,

Schaakvereniging Erasmus uit Rotterdam (Hillegersberg-Schiebroek) nodigt je hierbij graag uit om (weer) deel te nemen aan het Spindler Makelaars Watertorentoernooi, dat van 16 april tot en met 4 juni wordt gehouden.

Ook dit jaar – voor het vierde jaar op rij! – is Spindler Makelaars, gevestigd in Hillegersberg-Schiebroek, wederom de sponsor van ons Watertorentoernooi en stelt onze vereniging daarmee in staat haar jaarlijkse zevenrondige open schaaktoernooi met een aantrekkelijk prijzenfonds op deze voet voort te zetten.

Voor het Spindler Makelaars Watertorentoernooi verwachten wij weer veel deelnemers. Onze gezellige en gemakkelijk bereikbare speelzaal op de begane grond en met een mooi uitzicht op de omgeving, biedt ruim voldoende capaciteit voor een groot toernooi. Schrijf u tijdig in zodat u zeker bent van plaatsing op de deelnemerslijst, want ook aan de grote zaal zit een maximum van 90 deelnemers.

De sterke kanten van ons toernooi nog even op een rijtje:

  • Gunstige periode: tot op het einde van het schaakseizoen kun je op niveau serieuze partijen blijven spelen
  • Rating: de zeven wedstrijden tellen mee voor de ratingverwerking
  • Grote winkans: Aantrekkelijk prijzenfonds
  • Voor elk wat wils: op ieder niveau een sportieve uitdaging!

Kijk hier voor meer informatie over het toernooi of schrijf je meteen in via het inschrijfformulier op de website. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst.

Hopelijk tot ziens op 16 april!

Namens het bestuur van SV Erasmus,

Jaap van Meerkerk

Wedstrijdleider SV Erasmus