Stuur je partij in voor de SMS-prijs en win € 50

Net als de afgelopen jaren hebben we ook dit jaar weer een leuk extraatje bij het Spindler Makelaars Watertorentoernooi! En dat is de Spindler Makelaars Spektakelprijs (of SMS-prijs).

Heb jij een mooie partij gespeeld tijdens het Spindler Makelaars Watertorentoernooi 2018? Met een krachtige aanval, een fraaie wending of met een subtiele stille zet? Stuur deze dan in en doe mee! Hoe? Lees verder onder de Meer Lezen knop!

De spelregels voor de SMS-prijs zijn als volgt:

  • Het is mogelijk om partijen gespeeld in de rondes 1 tot en met 6 van het Spindler Makelaars Watertorentoernooi 2018 in te sturen.
  • De deadline voor het insturen van partijen is donderdag 31 mei 2018.
  • Direct na ronde 7 (einde van het toernooi) bij de prijsuitreiking wordt ook de winnaar van de SMS-prijs door de jury bekend gemaakt. Leden van de jury zijn uitgesloten van deelname.
  • Meedoen? Stuur je partij dan in pgn.formaat (bij voorkeur met commentaar) naar de webmaster (e-mail: webmaster@sv-erasmus.nl) met een kort begeleid schrijven. Meer informatie hoe een partij in pgn in te voeren is te vinden op de pagina met de Handleiding voor het aanleveren van partijen.
  • Alle ingezonden partijen worden ook op de website van SV Erasmus geplaatst.
  • De winnaar van de SMS-prijs ontvangt naast de eer ook een geldprijs van € 50.

Ter inspiratie is hieronder partij van de winnaar van het afgelopen jaar weergegeven en na te spelen.

Marcel Tillemans – Selman Ercan