Diploma’s en meer bij de jeugd!

Update: aangevuld met sfeerimpressie met foto’s!

De jeugd van Erasmus heeft enorm haar best gedaan én gepresteerd het afgelopen jaar.

Nu waren wij nog een keer aan zet om van de uitreiking van de 23 diploma’s, 7 certificaten en de drie bekers een welverdiende gezellige happening te maken.

En dat was gelukt! Trotse kinderen, ouders en trainers waren naar deze avond gekomen op maandag 9 juli. We konden de kinderen en ouders bij binnenkomst verrassen op lekker schepijs.

Hiervoor hadden we een echte oud-Hollandse ijskar gehaald bij IJssalon Koen uit Schiebroek aan het Rododendronplein.

Bij de verwelkoming kon ik gelijk aan iedereen de drie nieuwe trainers voor het volgende seizoen introduceren: Harry Janssen, Jeroen Landsheer en Elnathan Ghebreab.

Aansluitend hebben Coen van Vlijmen, Anton van Bokhoven, Andrzej Pietrow en ik de diploma’s en certificaten uitgereikt aan de jeugd, die zij onder applaus in ontvangst namen. Daarna kon Andrzej de drie bekers uitreiken aan de drie groepswinnaars van de jeugdcompetitie.

Ook hadden we de kinderen nog een simultaan beloofd – gegeven door Jeroen Landsheer, Leo Verhoeven en Frank van Zutphen.

Alhoewel het enige moeite kostte om de kinderen van de ijskar, limonade en koekjes naar de schaaktafels te krijgen, hebben toch velen van hen met plezier aan deze simultaan meegedaan.

En dat was al weer de laatste avond van een mooi jeugdseizoen. Na de zomervakantie begint in september het volgende seizoen weer. Tot maandag 2 september!

Kijk hier voor een uitgebreidere fotocollage van de diploma-uitreiking!

Peter Ruimschoot

Jeugdleider