Competitiereglement 2019-2020 online

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 26 augustus is onder meer het reglement voor de interne competitie besproken en goedgekeurd. Het reglement voor de interne competitie 2019-2020 is nu hier te downloaden. Vanaf maandag 2 september start de interne competitie weer.

Er is slechts een kleine wijziging doorgevoerd in het reglement ten opzichte van het voorgaande jaar. Namelijk dat de eerste twee ronden in de C-groep worden ingedeeld op rating en de ronden daarna op weerstandspunten. In de praktijk werd dit al gedaan, nu is het ook zo opgenomen in het reglement.

Hieronder de belangrijkste punten uit het competitiereglement.

  • Om 19.45 uur wordt de indeling voor de nieuwe ronde bekend gemaakt, zodat de partijen ook echt om 20.00 uur kunnen beginnen.
  • Om 20.00 uur gaan de klokken aan. Besluit een speler te wachten op zijn tegenstander, dan wordt van beiden een evenredig deel van de tijd afgetrokken. Dit om ervoor te zorgen dat alle partijen om 23.30 uur ook echt zijn afgelopen.
  • De resultaten van de voorronde in de interne competitie tellen niet mee voor de KNSB rating. De resultaten van de finalegroepen wel.

De regels voor het afmelden zijn als volgt. Hieronder de mogelijkheden:

Regels voor het afmelden:

Je moet ervoor zorgen dat de wedstrijdleider intern (Jaap van Meerkerk) op tijd op de hoogte is door:

  • Afmelding op de vereniging, een of meer weken van tevoren via een formulier zoals dat bij het laatste Watertorentoernooi is gebruikt. Dit is de meest efficiënte manier van afmelden.
  • Telefonisch uiterlijk tot 19.30 uur op de speelavond
    • 06 – 2421 3858 (mobiel, Jaap overal bereikbaar)
    • (In noodgevallen, als de telefoon niet wordt opgenomen, bel je onze secretaris, Leo Verhoeven: 06 – 5125 3030. Niet volstaan met het inspreken van een boodschap.)
  • Een mail sturen tot uiterlijk zondagavond 22.00 uur: competitieleider@sv-erasmus.nl (met een cc naar secretaris@sv-erasmus.nl). Deze manier heeft niet de voorkeur: de mail moet namelijk worden bevestigd, anders is de melding niet geregistreerd en dus ongeldig.