Doe mee op vrijdag 20 september

Erasmus is uitgedaagd! Schaakgenootschap Overschie heeft schaakvereniging Erasmus uitgenodigd voor een massakamp voor jeugd en voor volwassenen op vrijdag 20 september. En die handschoen is uiteraard opgepakt!

Vanaf 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) start de jeugd en zij spelen twee partijen van 15 minuten per persoon per partij. Jeugdspelers kunnen zich opgeven bij onze jeugdleider Peter Ruimschoot (tijdens de clubavond of via mail jeugdleider@sv-erasmus.nl).

Vanaf 20.15 uur (inloop vanaf 19.45 uur) starten de volwassenen en zij spelen twee partijen van 40 minuten per persoon per partij. Leden kunnen zich opgeven bij onze wedstrijdleider Jaap van Meerkerk (tijdens de clubavond of via de mail competitieleider@sv-erasmus.nl).

De massakamp wordt gehouden in de speellocatie van SG Overschie, Grote Kerk te Overschie, Overschiese Dorpsstraat 95 in Rotterdam. Geef het ook door aan Jaap als je met iemand mee wilt rijden.

Er wordt gestreden om de eer en om een prachtige wisselbeker. Het zou natuurlijk het mooiste zijn als we in grote getalen de eer van Erasmus mogen verdedigen, doe dus allemaal mee!