Speciaal voor schakers met minder ervaring en jeugdschakers

Maandag 27 september eerste ronde

Meedoen vanaf maandag 4 oktober nog mogelijk!

Vanaf komende maandag starten we – naast de reguliere competitie – ook met een competitie met een versneld speeltempo. Bij deze competitie speel je op een avond twee partijen tegen dezelfde tegenstander (een keer met wit, een keer met zwart). Deze competitie is in het bijzonder bedoeld voor schakers die nog minder ervaring hebben op een schaakvereniging en voor jeugdspelers.

Het is ook mogelijk om één of enkele avonden mee te spelen. Een goede manier om eens kennis te maken met onze schaakvereniging. Schaak je regelmatig online? En ben je benieuwd hoe het is om te schaken op een schaakvereniging? Doe dan ook mee! Stuur dan een mailtje naar Arno van Houten (competitieleider@sv-erasmus.nl) en dan kan je de maandag daarop meteen ook meespelen.

Het speeltempo aan 40 minuten plus 5 seconden extra per zet. Iedere speler speelt een keer met wit en een keer met zwart. Jeugdspelers kunnen alleen de eerste ronde spelen en krijgen dan een bye voor de tweede ronde. Hierdoor is de eerste partij uiterlijk om 21.30 uur klaar. Het reglement voor de interne competitie 2021-2022 is nu hier te downloaden (even doorscrollen naar het tweede deel van het document).

Meespelen is vrijblijvend. Als het je bevalt op onze vereniging, dan kan je na drie of vier keer meespelen eventueel besluiten om ook lid te worden bij onze vereniging.