Erasmus gastheer op donderdag 28 september

Alle schaakliefhebbers hebben weer een kans om hun schaakskills te tonen, want de inschrijvingen voor de Schaak-Off 2023 zijn officieel geopend! Dit spannende schaaktoernooi, dat zijn vorige edities een groot succes kende, belooft opnieuw een geweldige editie te worden. Met dit jaar natuurlijk als extra hoogtepunt het 150 jaar bestaan van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

De Schaak-Off is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor schaakliefhebbers van alle niveaus. Het toernooi brengt spelers samen, waarbij deelnemers de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen en te genieten van een gezonde competitieve sfeer.

De vorige editie was een groot succes met 91 deelnemende clubs en 1307 deelnemende schakers over heel Nederlands. Met een mix van ervaren schakers en opkomend talent is het toernooi uitgegroeid tot hét landelijke schaaktoernooi waar kennis wordt gedeeld, nieuwe vriendschappen worden gesmeed en schaaktalent wordt gevierd.

De Schaak-Off 2023 belooft een ervaring te worden die schakers van alle niveaus zal inspireren en uitdagen. Of je nu een ervaren schaker bent die zijn zetten wil perfectioneren of een beginner die zijn eerste stappen zet op het schaakbord, dit evenement heeft voor iedereen wat wils.

Dus, als schaakliefhebber is de Schaak-Off 2023 jouw kans om te schitteren. Meld je aan en laat je schaaktalent zien op het grootste toernooi van het jaar!

Voor meer informatie over inschrijvingen en het evenement ga naar startmet.schaken.nl.