Complete off-day voor het eerste

Soms heb je van die avonden die je maar liever gauw vergeet. Afgelopen donderdagavond was zo’n avond. Het kwam met bakken uit de hemel, hetgeen eigenlijk al een onheilspellende voorbode was van hetgeen ons te wachten stond.

Het eerste achttal van de Pionier kwam op bezoek. Zij stonden op de derde plek, kwamen niet eens met hun (op papier) sterkste acht spelers, hielden huis en lieten de spelers van Erasmus 1 verdwaasd en vol ongeloof achter.

Een ontluisterende 1-7 nederlaag voor de onzen stond er op het wedstrijdformulier bij het scheiden der wegen. Slechts Leo Verhoeven en Arno van Houten wisten een halfje te halen, en de rest van het team werd genadeloos op een nul getrakteerd. Een collectieve off-day? Gemis van vakantiegangers Marcel en Cander? Wie het weet, mag het zeggen…

Voorlopig een hele dikke streep door onze promotieplannen, want slechts een overwinning in de laatste ronde tegen het sterke Spijkenisse kan ons nog de koppositie bezorgen. Vrijdag 31 mei staat deze kraker op het programma en zullen wij er natuurlijk alles aan doen om onze huid zo duur mogelijk te verkopen.

Kijk hier voor alle uitslagen en de stand in klasse 1B van de RSB-competitie.

Martin Rensen